♡ FRI FRAGT OVER 500 KR ♡

HANDELSBETINGELSER

Mellow Studio

Mellemdammen 13 B

6760 Ribe

CVR 38720554

 

Salgs- & leveringsbetingelser

I Mellow Studios webshop har du mulighed for at shoppe, når du har tid & lyst, da vi altid holder åbent (på nær ved evt opdateringer af hjemmesiden).

Velkommen til og rigtig god fornøjelse  ♡

  

Betaling

Hos Mellow Studio har du mulighed for at betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, Euro/Mastercard samt VISA/Electron.

Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når varerne afsendes.

 

Kvittering for modtagelse af bestilling & ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en faktura fra os. Denne er vedhæftet i mailen, som du modtager om, at varen er afsendt. Desuden bliver den også medsendt ordren, når den er pakket. Den vedlagte faktura i pakken skal vedlægges, hvis varen ønskes returneret.

 

Sikkerhed

Kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betalingen, vil Mellow Studio ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder Mellow Studio sig ret til at annullere din ordre.

 

Kontakt

Du kan kontakte Mellow Studio ved at sende os en e-mail på hello@mellowstudio.dk eller du kan gå ind via kontakt og udfylde formularen.

Vi vil gøre vores bedste på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

 

Forsendelse & levering

Mellow Studio sender varer med DAO til udvalgte pakkeshops i Danmark – dog ikke Grønland og Færøerne. Forventet leveringstid er 3-5 dage i Danmark.

 

Levering med DAO til en pakkeshop koster 39 kr.

 

Du kan opnå fri fragt ved bestillinger over 500 kr.

 

DAO: Få pakken sendt med DAO og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop, som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop, som du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om, at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation, når du afhenter pakken. Du vælger selv, hvornår på dagen du vil hente pakken, men vær obs på at der altid er en deadline for at afhente pakken.

 

Alle vores kunder modtager et tracking nummer, så de kan følge deres pakke.

 

Vi sender alle vores varer som pakkepost, der gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikret under forsendelsen. Ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold. Hvis pakken eller indholdet er beskadiget, når du modtager pakken, skal du anmelde dette til DAO med det samme, senest 2 dage efter modtagelsen. Mellow Studio er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

 

Det er muligt at afhente dine varer direkte hos os – vælg da afhentning i butik i Ribe.

 

Returnering

Mellow Studio tilbyder 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager dine varer.

Vedlæg venligst din ordrebekræftelse i pakken, som sendes retur. Varerne skal være ubrugte og være i samme stand som ved modtagelsen. Varerne skal stadig have hangtags på – hvis dette ikke er opfyldt, tages varerne ikke retur. Pakken skal sendes direkte til vores adresse – den får du udleveret, når du har taget kontakt til os og lavet en aftale. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre det fulde beløb til din konto.

Vi tilbagebetaler kun beløbet til det kreditkort, der blev benyttet under købet. Bemærk at returnering af varer står for egen regning, husk derfor at gemme din kvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Mellow Studio er dog ikke ansvarlig for bortkomne pakker og vi accepterer ikke pakker pr efterkrav.

Du bedes sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem.

 

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl eller mangler opstår ved slitages eller forkert brug/vask.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt.

I tilfælde af reklamation, fejl og mangler, eller ved udeblevne leveringer kontakt os på mail: hello@mellowstudio.dk eller udfyld formularen under punktet kontakt.

Mellow Studio dækker fragtomkostninger i forbindelse med reklamationer.

  

Farver

Vi forsøger at gengive alle farver så godt som muligt ift virkeligheden, men vi kan ikke garantere evt. afvigelser.

 

Prisændringer

Mellow Studio tager forbehold for evt. prisændringer og tastefejl samt udsolgte varer. Vi tillader os i den forbindelse at annullere ordren.