♡ FRI FRAGT I DANMARK OVER 500KR ♡

Butik

♡ DANMARKS HYGGELIGSTE BUTIK ♡  

Vi har slået dørene op i vores hyggelige og fine butik i Ribe. Vi glæder os til at byde Jer velkommen i lækre omgivelser. Butikken indeholder et udvalg af vores egne styles fra mærket 3rd chapter samt andre brands – både danske og internationale, der komplimenterer vores designs. Du finder både Fashion, Comfort, Home & Beauty i vores butik i Ribe.

Dvs skønne kjoler, lækre strik, komfortable skjorter etc. Yoga-udstyr & comfort-wear. Fine ting til din bolig som lys, stager, keramik osv samt forkælelse i form af parfumer & smykker.

 

Butikken er åben følgende tidspunkter:

Mandag-fredag: 11 – 17
Lørdag: 10-14

 

Vi har selvfølgelig sørget for, at butikken er placeret i en af Danmarks hyggeligste byer - midt på gågaden i Ribe - Mellemdammen 13B, 6760 Ribe.

Parkeringsmuligheder: Det er muligt at parkere ved Hovedengen (Danhostel), hvilket vil være max 3 min. på gå-ben til vores butik - her får du gratis parkering i 4 timer.

Det er også muligt at parkere lige ved den fine Sct. Catharinæ kirke. Her tager det 5 min. på gå-ben hen til butikken. Her er der dog kun 2 timers gratis parkering.

Kontakt: Ved eventuelle spørgsmål kan vi altid kontaktes på tlf.: +45 20 45 48 92 eller på mail: hello@mellowstudio.dk