♡ Fri fragt i Danmark over 500kr ♡ Husk at du også kan afhente i butikken i Ribe ♡

Butik

♡ DANMARKS HYGGELIGSTE BUTIK ♡  

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i lækre, velovervejet omgivelser. Butikken indeholder et cherry-picked udvalg af både danske og internationale brands, der komplimenterer vores egne værdier med fokus på responsible luxury. Vi er en livsstilsbutik, hvor det er nemt at gå på opdagelse i vores fine univers. 

I Mellow Studio finder du Slow Fashion med tidsløse styles i lækre kvaliteter, der lever i dit skab året rundt. Home kategorien indeholder smukt keramik, fine plakater og særlige lysestager. Indenfor Beauty har vi øje for sundere neglelakker og dejlige parfumer. Vores accessories er særligt gode at give i gaver, da vi har smykker, punge og lækre strømper. Der burde altid være plads til forkælelse - om det er til dig selv eller en nøje udvalgt gave. 

 

Butikken er åben følgende tidspunkter:

Mandag-fredag: 11 – 17
Lørdag: 10-14

 

Vi har selvfølgelig sørget for, at butikken er placeret i en af Danmarks hyggeligste byer - midt på gågaden i Ribe - Mellemdammen 13B, 6760 Ribe.

Parkeringsmuligheder: Det er muligt at parkere ved Hovedengen (Danhostel), hvilket vil være max 3 min. på gå-ben til vores butik - her får du gratis parkering i 4 timer.

Det er også muligt at parkere lige ved den fine Sct. Catharinæ kirke. Her tager det 5 min. på gå-ben hen til butikken. Her er der dog kun 2 timers gratis parkering.

Kontakt: Ved eventuelle spørgsmål kan vi altid kontaktes på tlf.: +45 20 45 48 92 eller på mail: hello@mellowstudio.dk